Merhaba,,,
Uzuuun kış gecelerinin hafiiiifff pastası.
15 dakika vakit 20 lira nakit ,
Hem doğal hem kolay,
Olağanüstü lezzet !
ÜSTELİK DEEPFREEZE DE 2,3 AY SAKLAYABİLİRSİNİZ
Malzemeler
2 paket yulaf bisküvi
250 gr tuzsuz köy loru
2 bardak ılık süt
1 çorba kaşığı köy tereyağ
1 /2 bardak ev reçeli
Biraz ceviz,fındık,badem
Tarçın,yenibahar,havlıcan,zencefil,karanfil
Yapılışı;
Fırın tepsisi büyüklünde streç filmi yayın,1bardak ısıttığınız süt ile bisküvileri ıslatarak 3 sütun şeklinde bisküvileri dizin,üzerine 2 inci katı yerleştirin.Diğer tarafta bir kasenin içine 2 inci bardak sıcak sütle loru ezin ,reçeli ve tereyağını ,baharatları ilave edin hepsini iyice karıştırın püre yapın,biraz soğuyunca bu karışımı bisküvinin orta sütunun üzerine boylu boyunca eşit olarak dağıtın,iki yan sütunları ortaya toplayın,elinizle forme ederek uzun piramit yapın,streçle muntazamlaştırın,iyice sarın ,deepfreeze kaldırın.3 saat sonra arzu ettiğiniz genişlikte keserek servis yapabilirsiniz.AFİYETLE,,,,,,
Uzuuun kış gecelerinin hafiiiifff pastası.
15 dakika vakit 20 lira nakit ,
Hem doğal hem kolay,
Olağanüstü lezzet !
ÜSTELİK DEEPFREEZE DE 2,3 AY SAKLAYABİLİRSİNİZ
Malzemeler
2 paket yulaf bisküvi
250 gr tuzsuz köy loru
2 bardak ılık süt
1 çorba kaşığı köy tereyağ
1 /2 bardak ev reçeli
Biraz ceviz,fındık,badem
Tarçın,yenibahar,havlıcan,zencefil,karanfil
Yapılışı;
Fırın tepsisi büyüklünde streç filmi yayın,1bardak ısıttığınız süt ile bisküvileri ıslatarak 3 sütun şeklinde bisküvileri dizin,üzerine 2 inci katı yerleştirin.Diğer tarafta bir kasenin içine 2 inci bardak sıcak sütle loru ezin ,reçeli ve tereyağını ,baharatları ilave edin hepsini iyice karıştırın püre yapın,biraz soğuyunca bu karışımı bisküvinin orta sütunun üzerine boylu boyunca eşit olarak dağıtın,iki yan sütunları ortaya toplayın,elinizle forme ederek uzun piramit yapın,streçle muntazamlaştırın,iyice sarın ,deepfreeze kaldırın.3 saat sonra arzu ettiğiniz genişlikte keserek servis yapabilirsiniz.AFİYETLE,,,,,,
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder